Vacanţe în Troina / Draginai

Hoteluri populare in Troina / Draginai

Hotel B&B Al Centro Storico
Ofertă vacanţă în Troina / Draginai Italia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 92 evaluări

9.5

Acest hotel este în Troina. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sistemul de î...

Hotel San Procopio
Ofertă vacanţă în Troina / Draginai Italia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 42 evaluări

8.8

Acest hotel își întâmpină clienții în Troina. Oferta hotelului cuprinde facilități, servicii și comodități ce vor duce la o ședere odihnitoare. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. La locul de cazare sunt disponibile spații de cazare confortabile cu o serie de facilități. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.