Vacanţe în Sao Bartolomeu de Messines

Hoteluri populare pentru o vacanță în Sao Bartolomeu de Messines

Ofertă vacanţă la Vale Fuzeiros Nature Guesthouse

Ofertă vacanţă în Sao Bartolomeu de Messines Portugalia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 430 evaluări

9.0

Acest hotel își întâmpină clienții în Messines. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un spațiu cu televizor, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Diversele facilități din spațiile de cazare confortabile creează o atmosferă destinsă la locul de cazare. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. O cafenea stă la dispoziție. Un mic dejun del...

Ofertă vacanţă la B&B Casa Dos Ninos

Ofertă vacanţă în Sao Bartolomeu de Messines Portugalia

Acest hotel le urează bun venit clienților în São Bartolomeu de Messines. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție un spațiu cu televizor și o spălătorie de tip self-service. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Diversele facilități din spațiile de cazare confortabile creează o atmosferă destinsă la locul de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Ofertă vacanţă la Bartholomeu Guesthouse

Ofertă vacanţă în Sao Bartolomeu de Messines Portugalia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 316 evaluări

8.8