Vacanţe în Fodele

Hoteluri populare pentru o vacanță în Fodele

Ofertă vacanţă la Fodele Beach & Water Park

Ofertă vacanţă în Fodele Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1647 evaluări

8.9

Fodele Beach & Water Park este un resort de 5* ce vine in intampinarea oaspetilor sai cu o arhitectura renascentista de exceptie, cu gradini luxuriante si facilitati numeroase pentru petrecerea timpului liber. Este situat la 25 km vest de Heraklion si la cativa pasi de faimoasa plaja a zonei Fodele.

Ofertă vacanţă la Fodele Beach Resort

Ofertă vacanţă în Fodele Grecia

Localizare: hotelul este situat la 150 m de plaja Fodele Beach si la 22 km distanta de Aeroportul International Heraklion. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, 2 piscine, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri in apropiere, cafenea, parcare. Acitivitati incluse: seri cu cina tematica, club pentru copii, tenis de masa, camera de jocuri, darts, aerobic, karaoke, divertisment, animatori, bingo. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si spalatorie, spa si centru wellness, echipament de tenis, billiard, calarie, facilitati sporturi nautice, teren de tenis, sali de conferinta si petreceri, babysitting.