Vacanţe în Villaputzu

Hoteluri populare pentru o vacanță în Villaputzu

Ofertă vacanţă la Agriturismo Nurazzolas

Ofertă vacanţă în Villaputzu Italia

Locul de cazare le urează bun venit clienților în Villaputzu. Locul de cazare cu aer condiționat dispune de un seif, de asistență medicală, de room-service, de un fax și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune clienții au la dispoziție internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Clienții pot fi activi la ciclism/ciclism montan. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Ofertă vacanţă la Hotel Il Castello

Ofertă vacanţă în Villaputzu Italia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 222 evaluări

8.9

Acest hotel este în Villaputzu. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de room-service, de o sală de conferințe și de o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Toate camerele au un minibar, acces la internet și un televizor. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile adem...