Saint George Hotel & Medical Spa

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 959 evaluări

8.5

Descriere hotel

Hotelul spa se află la cca 5 minute de plajă, într-o zonă centrală în Pomorie. Până la cel mai apropiat aeroport, Bourgas (BOJ), sunt aproximativ 18 km, Varna (VAR) se află la o distanță de în jur de 100 de km.
Hotelul oferă 3 garsoniere, 8 camere single și 84 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, talasoterapie și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.