Italia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 147 evaluări

8.7

Descriere hotel

Acest hotel se află la cca 5 minute de plaja cu nisip și pietriș, în centrul Nesebarului, într-un cartier dinamic - pentru turiști de la plajă- un punct de plecare ideal ca să-și cunoască mai bine locul de vacanță. Până la cel mai apropiat aeroport, Bourgas (BOJ), sunt aproximativ 35 de km, Varna (VAR) se află la o distanță de în jur de 120 de km.
Hotelul oferă 20 de camere de nefumători pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.