Astir Notos

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 407 evaluări

9.1

Descriere hotel

Acest hotel se află la cca 250 de m de o plajă cu nisip și pietriș, într-o zonă centrală la Potos.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 29 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service și un serviciu de spălătorie.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un spa și un hamam, și o saună contra cost. Printre serviciile suplimentare se află un program de divertisment pentru copii cu diverse activități.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.