Xenios Port Marina Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 272 evaluări

7.5

Descriere hotel

Acest hotel se află în Paliouri, la cam 600 de m de plajă, într-o zonă liniștită.
Hotelul oferă 90 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 2-etaje cât și în 4 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de transfer și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un congelator. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și baschet. Programul de sporturi acvatice al hotelului include plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Unitatea de cazare propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.