Hvd Club Bor

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 567 evaluări

9.3

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul stațiunii Sunny Beach, nu departe de o plajă. Aeroportul Bourgas (BOJ) este la aproximativ 30 de km.
Hotelul oferă 229 de camere pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un schimb valutar, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit).
În camere există un aparat de aer condiționat (gratuit). Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu o zonă exterioară și o zonă pentru copii garantează răcorire și odihnă activă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune volei celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic în apă. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Hotelul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care o baie de aburi, precum și, contra unor taxe suplimentare: un spa, o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. Se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. Lista cu bucate mai cuprinde și feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.