Hotel Bellevue

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 679 evaluări

8.5

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Sunny Beach chiar pe plaja cu nisip, în centrul stațiunii Sunny Beach și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. Aeroportul Bourgas (BOJ) este la aproximativ 35 de km.
Hotelul oferă 4 Suite Junior, 6 suite și 260 de camere duble pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și un coafor. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și 270 de camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse activități sportive propuse în unitatea de cazare garantează distracție, ca de ex. boccia, volei de plajă și tir cu arcul, iar cu plată - ciclism/ciclism montan și minigolf. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include aqua-fitness. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. Ofertele din zona de relaxare oferă destindere pură, aici clienții găsesc un solariu. Contra cost stau la dispoziție terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.