Helena Sands

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 345 evaluări

9.2

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sunny Beach chiar pe malul mării, până în centru sunt cca 2 km. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la cca 5 minute de mers pe jos (500 de m). Până la aeroportul Bourgas (BOJ) sunt aproximativ 28 de km.
Resortul cu un lift dispune de 194 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Oferta include un seif, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (contra cost). Complexul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În băi se găsește un uscător de păr.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (gratuit) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Oferta de sporturi nautice cuprinde snorkelling precum și contra cost scufundări subacvatice. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și tenis de masă, precum și, contra cost, biliard. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, un bar și un lobby bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Resortul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.