Dit Majestic Beach Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 958 evaluări

8.9

Descriere hotel

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii și tineri, se află la Sunny Beach, la câteva secunde de plaja cu nisip a hotelului. Direct lângă clădire se află o stație de autobuz.
Cele 409 camere, cele 16 apartamente și cele 342 de camere duble sunt împărțite pe 12 etaje la ele se poate ajunge cu 6 lifturi. Personal care vorbește engleză și germană de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Resortul dispune de o sală de jocuri, de un serviciu de închiriat mașini, de asistență medicală, de un serviciu de apel de trezire, de 3 săli de conferință, de un proiector, de un flipchart/markere, de o sală de spectacole și de un detector de fum. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balcon sau terasă, care țin de dotările standard der majorității camerelor, clienții au o frumoasă vedere la mare. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aragaz. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi sunt disponibile un uscător de păr și telefonul pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 4 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 51 de camere de familie.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Complexul de vacanță propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care tenis și, contra unei plăți, minigolf și călărie. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o beauty-farm, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, aromoterapie, un tratament anticelulitic și un masaj de reflexoterapie la tălpi. De asemenea, alți organizatori oferă ca aromoterapie, un tratament anticelulitic și un masaj de reflexoterapie la tălpi terapii de relaxare. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un lobby bar. Clienții iau masa într-o atmosferă plăcută în unul din cele 4 restaurante echipate cu scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.