Prestige Hotel & Aquapark

Descriere hotel

Acest resort se află într-o zonă animată, la cca 150 de m de plaja publică cu nisip, direct la Nisipurile de Aur. De aici, turiști de la plajă, familii și tineri pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate.
În anul 2022 acest resort a fost modernizat. Resortul cu aer condiționat cu 4 lifturi dispune de 37 de apartamente și de 241 de camere duble. Personal care vorbește engleză de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate contra cost în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un medic de la hotel.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții activi pot face boccia (gratuit). Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga, aerobic și fotbal de masă. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și o baie de aburi, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții sunt ospătați în restaurant (nefumători, bufet, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet cald la micul dejun motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii, mâncare cușer, mâncare fără lactoză și mâncare vegană. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și mărci proprii sunt gratuite pentru clienți.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.