Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1527 evaluări

8.3

Descriere hotel

Acest hotel spa se află în apropiere de, într-un cartier animat, direct în centrul stațiunii Nisipurile de Aur. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate.
În anul 2020 resortul a fost modernizat. Clienții pot petrece noaptea în 161 de camere, 6 apartamente, 8 garsoniere și 145 de camere duble. Personal care vorbește engleză de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate contra cost în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (gratuit).
Un aparat de aer condiționat (gratuit) și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi sunt disponibile un uscător de păr și o oglindă de machiaj pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber (gratuit). Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme (gratuit). În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Resortul le propune boccia (gratuit) celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana, catamaran, caiac și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică, aerobic și fotbal de masă, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și o baie de aburi, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un hamam și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment (gratuit).
Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții sunt ospătați în restaurant (nefumători, bufet, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, mâncare cușer, mâncare fără lactoză și mâncare vegană. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și mărci proprii sunt gratuite pentru clienți.