Victoria Hotel Nessebar

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 439 evaluări

8.4

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Nesebar, chiar pe plaja cu nisip și pietriș. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun. Până la aeroportul Bourgas (BOJ) sunt aproximativ 30 de km.
Clienților le stau la dispoziție 2 suite și 10 camere duble. Recepția este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de room-service și de un serviciu de spălătorie și curățătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În băi există un duș. Locul de cazare oferă 12 camere de nefumători.
Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, un bar și un pub. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.