Maritim Hotel Paradise Blue Albena

Descriere hotel

Acest hotel la plajă se află la Albena, la doar câteva secunde de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Varna (VAR), distanța este de aproximativ 40 de km.
Cele 6 camere single și cele 141 de camere duble sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Servicii ca un seif, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Un supermarket și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hostelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și un coafor. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Hostelul oferă un program foarte cuprinzător de sport în aer liber cu volei de plajă și de asemenea contra cost ciclism/ciclism montan, tenis, volei, minigolf, partide de golf, tir cu arcul și călărie. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, gimnastică și aerobic, iar contra cost tenis de masă, badminton, bowling și squash. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, o cură, hidroterapie și talasoterapie, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hostelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.