Kaliakra Beach

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 409 evaluări

8.1

Descriere hotel

Acest hotel la plajă se află la Albena, chiar pe plajă.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 232 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei și călărie, iar contra cost minigolf. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și plimbări cu scuterul acvatic. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Ofertele din zona de relaxare, printre care un spa și o cură, promit destindere pură. contra cost clienților le stau la dispoziție terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar, ci și gustări. Un mic dejun bogat, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.